Logga In

Ändra språk

Svenska

English

Українська

Русский

Det är endast fantasin som sätter gränser

Med Bejaboo Studio kan du skapa som en bebisbok, fotobok, barntavla, julkort, kalender, kokbok etc.

För att att skapa ett konstverk, använd en av våra som är skapta med våra Scrapkits eller gör ditt egna. Med Bejaboo Studio kan du i mallarna, ScrapKits eller ladda upp din egna design –
Endast fantasin sätter gränser.

Med Bejaboo Studio har vi tagit och gjort det digital –
I Studio hittar du massor av vackra och som hjälper dig att få ditt konstverk att bli fantastiskt.

Sidmallar

Här finner du färdiga Sidmallar som är designade. Det är bara att ändra text, lägga till en bild eller ändra lite grann.
Om du har använd en bokmall och en sidmall gått sönder, eller om du vill ha ytterligare en sida. Här finner du sidmallarna som finns i alla våra böcker.

Du kan även skapa en bok genom att börja lägga till sidmallar en och en.

ScrapKits

Genom att använda sig av Scrapkits är det endast fantasin som. Sätter gränser hur design och formgivning av en bok kan se ut.
Ett ScrapKit består utav ett antal olika bakgrunder, ramar för att rama in bilder eller text, etiketter för att utsmycka text och märken för att dekorera.

Texter

Använd texter för att utsmycka sidan med.

Tänk på att texter har SVG-format, vilket betyder att du kan förstora hur mycket som helst utan. Kvalitetsförlust då de är vektoriserade och dessutom i Bejaboo Studio ändra färg efter eget tycke och smak.

Måla

Här finner du verktyg för att måla/rita. Använd verktygen för att skapa enkla illustrationer med.

Layouter

Använd layouter för att enkelt kunna lägga till bilder till sidan.

Layouter är en platshållare för bilder som presenteras i olika presentationer. När du lagt till en Layout till din sida, kan du antingen klicka på knappen i mitten av platshållaren för att lägga till en bild, eller drag en bild och släppa den på platshållaren.

Pratbubblor

Använd pratbubblor för att göra dina bilder roligare.

Pratbubblor är roliga att utsmycka sina bilder med – Med Bejaboo’s pratbubblor kan du ändra och rikta bubblans spets för mer precision – ändra text och dess storlek.

Bildplatshållare

Använd platshållare i olika storlekar och för att positionera bilder. Platshållare har olika skepnader (1:1; 4:3 och även runda) och du kan ändra precis hur du vill.

Platshållare används främst inom mallar. För att lägga till en bild till en platshållare kan du (1) Drag och släppa en bild ovanpå platshållaren, eller (2) Klicka på knappen i mittan av platshållaren för att lägga till en bild.
NOTERA! Då platshållare har en bestämd storlek och position, kommer ett klippverktyg att framträda så att du kan beskära bilden så att den passar platshållaren.

Livehjälp & Support

Livehjälp & Support

Varje dag* kör vi Webinarer gratis
för att hjälpa dig att komma igång.
Du ansluter genom att klicka på
”Anslut till Webinar”.
Notera: Engelsktalande.

"*Webinar-tider denna vecka:
Må - Fr: 19:00 - 21:00"

ANSLUT TILL WEBINAR ANSLUT TILL WEBINAR


Hur det fungerar

Om du vill veta hur det fungerar,
gå till hur.bejaboo.com