Logga In

Ändra språk

Svenska

English

Українська

Русский

Vi har tagit ScrapBooking och gjort det digitalt

Med vårt ScrapBookingverktyg Bejaboo Studio kan du skapa vackra ScrapBooks utan sax och lim. Allt du behöver är att öppna Bejaboo Studio och börja skapa!

I Studio kan du hitta olika verktyg som ScrapKits, som består utav bakgrunder, märken, ramar och etiketter, pratbubblor, bildplatshållare och mer. Dessa hjälper dig att få din bok att se ut just som du vill att den ska se ut – Endast fantasin som sätter gränser

Bakgrunder

Använd bakgrunder för att utsmycka sidan med.

Bakgrunder kan vara en färg eller grafik i form av SVG-format eller PNG-format. Tänk på att PNG kan krackelera vid stora storlekar medan en färg och SVG-formatet kan förstoras hur mycket som helst utan kvalitetsförlust.

Ramar

Använd ramar för att utsmycka en bild eller text.

Tänk på att en ram kan ha formatet PNG eller SVG. En ram som har formatet SVG kan du förstora. Hur mycket som helst utan kvalitetsförlust då den är vektoriserade och dessutom i Bejaboo Studio. Ändra färg. En ram som har formatet PNG kan krackelera om den förstoras väldigt mycket.

Märken

Använd märken för att dekorera med.

Tänk på att ett märke har SVG-format, vilket betyder att du kan förstora hur mycket som helst utan kvalitetsförlust då den är vektoriserad och dessutom i Bejaboo Studio ändra färg efter eget tycke och smak.

Texter

Använd texter för att utsmycka sidan med.

Tänk på att texter har SVG-format, vilket betyder att du kan förstora hur mycket som helst utan. Kvalitetsförlust då de är vektoriserade och dessutom i Bejaboo Studio ändra färg efter eget tycke och smak.

Former

Använd former för att illustrera med.

Tänk på att en form har SVG-format, vilket betyder att du kan förstora hur mycket som helst utan kvalitetsförlust då den är vektoriserad och dessutom i Bejaboo Studio ändra färg efter eget tycke och smak.

Pratbubblor

Använd pratbubblor för att göra dina bilder roligare.

Pratbubblor är roliga att utsmycka sina bilder med – Med Bejaboo’s pratbubblor kan du ändra och rikta bubblans spets för mer precision – ändra text och dess storlek.

Bildplatshållare

Använd platshållare i olika storlekar och för att positionera bilder. Platshållare har olika skepnader (1:1; 4:3 och även runda) och du kan ändra precis hur du vill.

Platshållare används främst inom mallar. För att lägga till en bild till en platshållare kan du (1) Drag och släppa en bild ovanpå platshållaren, eller (2) Klicka på knappen i mittan av platshållaren för att lägga till en bild.
NOTERA! Då platshållare har en bestämd storlek och position, kommer ett klippverktyg att framträda så att du kan beskära bilden så att den passar platshållaren.

Livehjälp & Support

Livehjälp & Support

Varje dag* kör vi Webinarer gratis
för att hjälpa dig att komma igång.
Du ansluter genom att klicka på
”Anslut till Webinar”.
Notera: Engelsktalande.

"*Webinar-tider denna vecka:
Må - Fr: 19:00 - 21:00"

ANSLUT TILL WEBINAR ANSLUT TILL WEBINAR


Hur det fungerar

Om du vill veta hur det fungerar,
gå till hur.bejaboo.com